Lamborghini og Ferrari i Barcelona

Velkommen til Barcelona! En stor by med vanvittig mange tilbud. Strandliv, Formel 1 løp, Tapas, Sangria og kjøreopplevelser med Ferrari og Lamborghini i verdensklasse.

Vi fortsetter oppramsingen med fotballkamp med Barcelona på den imponerende stadion Camp Nou med kapasitet på nesten 100.000 tilskuere! Når vi kombinerer dette med direkteflyvninger fra Oslo, et jevnt og varmt sydenklima og den sjenerøse middelshavkulturen, blir Barcelona vanskelig ikke å vurdere som neste firmaturdestinasjon.

  • Direktefly Oslo – Barcelona t/r
  • 4-stjerners hotell i sentrum
  • All busstransport
  • Heftig kjøreopplevelse med Ferrari og Lamborghini på Formel 1 bane
  • De beste restaurantene
  • Norske lokalguider

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

Kundereferanse

«Vi var en gruppe på 30 personer som skulle på firmatur til Barcelona. Vi hadde et par ønsker med ting vi ønsket å gjøre der. Det var satt opp et forslag med lunsj, middager og aktiviteter. Hotellet hadde sentral beliggenhet, alle restaurantene var i gangavstand til hotellet. Vi fikk servert veldig god mat og drikke, mye mer enn forventet. Vi fikk et veldig variert utvalg av mat og restauranter. Kjøring med Ferrari, Lambourghini og Porche på bane, var turens høydepunkt. Men besøket på Vingården Pere Ventura var en kjempefin opplevelse. Må også få skryte av vår guide/reiseleder som fulgte oss på hele turen, bød mye på seg selv, og som entusiastisk fortalte om kultur og bygninger.  Vi hadde en fantastisk fin tur og ser fram til neste jubileumstur med Vrooom som reisearrangør».

– Tone og Olav Skarsbakk, Eier og daglig leder i Skarsbakk Transport

Samarbeidspartnere

sponsorlink

Sponsorlink er vår nye samarbeidspartner på gruppe- og firmaturer.

Med 10 dyktige ansatte og dedikerte folk på fly og hotell, kan vi nå tilby en bredere kompetanse og fleksibilitet.

Sponsorlink har lang fartstid som turarrangør og står nå klar til å ta imot din henvendelse for neste firmatur. Ta kontakt her