Reykjavik

Lange sorte sandstrender av lavastein, putrende kilder på over 100 varmegrader, kjøretøy med ekstreme evner og deg bak rattet. Med rett verktøy får du tilgang på de delene av Island ikke mange andre får se. Kontakt oss i dag for et godt og annerledes forslag for en tur til Island.

Dette er den beste måten å oppleve Island på. Med modifiserte 4×4 biler, får vi plutselig tilgang på helt nye opplevelser på denne mystiske vikingøya. La oss ta ansvar for en totalpakke med fly, transport, hotell, måltider og kjøreopplevelse, og vi lover dere en unik opplevelse dere sent vil glemme. Kurs, konferanse julebord eller selgerpremiering. Med Island som utgangspunkt er alle muligheter åpne. Formula Offroad og Superjeeps, hvalsafari, aktive vulkaner, fjellvandring og grotteekskursjoner.

  • Direktefly Oslo – Reykjavik t/r
  • 4-stjerners hotell i sentrum
  • All busstransport
  • Heftig kjøreopplevelse med modifiserte 4×4 biler
  • De beste restaurantene
  • Lokalkjente guider

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

Kundereferanse
«Vi leste en artikkel om Vrooom i bladet MANN og ba dem sette opp en tur for oss på Island. Vi ble møtt på flyplassen med modifiserte 4×4 biler og turen var en knallsuksess. Vi ønsker å berømme Vrooom for en særdeles godt planlagt og gjennomført tur. Vi takker for turen og minner for livet.»

– Geir Åge Gulbrandsen, Transmeca AS

Samarbeidspartnere

sponsorlink

Sponsorlink er vår nye samarbeidspartner på gruppe- og firmaturer.

Med 10 dyktige ansatte og dedikerte folk på fly og hotell, kan vi nå tilby en bredere kompetanse og fleksibilitet.

Sponsorlink har lang fartstid som turarrangør og står nå klar til å ta imot din henvendelse for neste firmatur. Ta kontakt her