Isbanekjøring i Åre

Med 50 heiser og over 100 nedfarter, er Åre Skandinavias største skiområde. Men det er ikke bare ski som er stort i Åre. Med en jevn og kald vinter, er Åre perfekt for isbanekjøring . Vi har biler som Toyota Corolla rallybiler, nye Porschemodeller, autentiske Porsche rallybiler fra 70 tallet, VW Golf R og et stort utvalg Audi RS modeller!

Bussturen fra Trondheim tar ca 2 timer. Vel fremme i Åre sjekker vi inn på et godt 5 stjerners Spa resorthotell. Her får vi servert en fantastisk lunsj før ettermiddagen kan tilbringes i bakken eller i hotellets Spa og bassenganlegg. Gode restaurantalternativer med Spanske, Italienske og Nordiske kjøkken, isbanekjøring med sportsbiler og snøscootersafari, gjør turen til Åre et minne for livet. Når vi topper turen med et besøk på Sveriges minste brenneri med smaksprøver, badstu og badestamp midt ute i villmarken, leverer Åre, etter vår mening, en av de beste vinteropplevelsene som er å oppdrive i Skandinavia.

  • Direktefly Oslo – Trondheim t/r
  • 5-stjerners SPA/resorthotell
  • All busstransport
  • Heftig kjøreopplevelse på isbane
  • Scootersafari
  • De beste restaurantene

Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

 

Samarbeidspartnere

sponsorlink

Sponsorlink er vår nye samarbeidspartner på gruppe- og firmaturer.

Med 10 dyktige ansatte og dedikerte folk på fly og hotell, kan vi nå tilby en bredere kompetanse og fleksibilitet.

Sponsorlink har lang fartstid som turarrangør og står nå klar til å ta imot din henvendelse for neste firmatur. Ta kontakt her